Török online tanfolyam leckelisták

Általános tudnivalók

Üdvözlünk mindenkit a török kezdőtől – alapfokig online tanfolyamon!

  • A tanfolyam 32 nyelvtani videóból áll
  • a nyelvtani videókat a LECKELISTA fül alatt találjátok
  • a videókat nem lehet letölteni, de bármikor –  bárhonnan be tudsz lépni, hogy újra megnézd őket
  • a hozzáférési jog soha nem évül el, bármikor újra nézhetitek a nyelvtani videókat, akár évek múlva is.

A leckékhez tartozó házi feladatokat PDF és MP3 formátumban találjátok a videók alatt, ezeket le is tölthetitek magatoknak
A házi feladatokhoz megoldó kulcs is tartozik, ezeket mindig a PDF 2. oldalán találjátok, valamint a hozzájuk tartozó hanganyagot az MP3 file-ban.

Minden lecke előtt találtok egy néhány soros instrukciót az adott anyaggal kapcsolatban, a szerint járjatok el!

Beszédfejlesztő és korrepetáló órák:

Attól függően, hogy a TÖRÖK START vagy TÖRÖK START PLUSZ csomagot választottátok, a tanfolyamhoz jár 8×45, valamint 15×45 perces beszédfejlesztő skype-os óra is, valamint 5×45 perc korrepetáló óra. Ezekre időpontot e-mailben foglalhattok magatoknak.  toroktanfolyam@gmail.com

Amikor úgy érzitek, már tanultatok annyit, hogy szeretnétek gyakorolni, írjatok e-mailt időpont javaslatokkal a gyakorló órák felhasználásának igénybevételére. Mi az időpontokat minden esetben visszaigazoljuk vagy amennyiben az általatok javasolt időpont nekünk nem megfelelő, javasolni fogunk mi is többet. A gyakorló és korrepetáló órák felhasználási ideje nincs korlátozva, (tehát akár 2 év múlva is jelentkezhettek rá) annyi megkötéssel, hogy a választott csomagban szereplő 8 vagy 15 órát használhatjátok fel. Akinek további korrepetáló vagy beszéd órára lenne szüksége, természetesen lesz rá lehetőség, hogy erre további kreditet vásároljon.

Gyakorló feladatok beküldése:
Aki a TÖRÖK START PLUSZ csomagot választotta, lehetősége van 10 db A/4-es terjedelmű gyakorló feladatokat beküldeni, melyeket kijavítunk. Ennek lehetőségét sem korlátozzuk időben (tehát évek múlva is küldheted). Amennyiben a 10 alkalom kevésnek bizonyulna, további kreditekért ez a lehetőség is megvásárolható lesz.

Akár a TÖRÖK START, akár a TÖRÖK START PLUSZ csomagot választottad és elfogytak a gyakorló, korrepetáló, házi feladat beküldő limiteid, jelezd felénk, és kedvezményesen vásárolhatsz hozzá további krediteket!

Két havonta fogunk személyes nyelvgyakorló klubot tartani Budapesten, ahol személyesen is gyakorolhatod a török társalgást. A TÖRÖK START PLUSZ csomag vásárlóinak ezek az alkalmak ingyenesek lesznek, a kisebb csomagot választók 1.500 Ft megfizetése ellenében vehetnek részt a nyelvgyakorló klubban!

Facebook zárt csoportos tagságot minden tanulónknak biztosítunk, ahol beszélgethettek, gyakorolhattok egymással!

Kérünk mindenkit, hogy olvassa el az ÁSZF-ben a szerzői jogokra vonatkozó részeket! Melynek értelmében a tanfolyami felület teljes tartalma (nyelvtani videók, PDF és MP3 anyagok) szerzői jogi védelem alatt áll. Ennek értelmében a tartalmak bármilyen, akár részleges felhasználásához a torokultanulunk.hu oldal szerzőinek írásos engedélye szükséges! Ennek megsértése azonnali hozzáférési jog megvonást, valamint további jogi következményeket von maguk után!

Kérjük, vegyétek ezt komolyan! Rengeteget dolgoztunk azért, hogy minél hasznosabb anyagot állítsunk össze nektek, tiszteljétek a munkánkat azzal, hogy nem másoljátok, terjesztitek illetéktelenül mindezt! Ha úgy gondoljátok, hogy valakinek hasznosak lennének az anyagok, ajánljátok neki ezt az oldalt!

Ha bármilyen kérdésetek van, írhattok nekünk a KAPCSOLATFELVÉTEL fül alatt is, valamint a toroktanfolyam@gmail.com címre is!

Jó tanulást!!!

Elérhetőségek

E-mail

hello@torokultanulunk.hu

Telefonszám

06 70 378-9397

Közösségi média

error: A tartalom szerzői jog védi! Amennyiben szükséges, vedd fel a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával!