Török nyelvtankönyv és munkafüzet haladóknak

A 2017-ben kiadott alapfokú török nyelvtankönyvünk folytatásaként végre elkészült a haladóknak szóló nyelvtankönyv – munkafüzet tananyagunk is.

Kinek írtuk ezt a tananyagot?

Neked írtuk, aki komolyan gondolod, hogy megtanulsz törökül. Ha be akarod betonozni az alapokat, vagyis olyan tankönyvet keresel, ami nem agyon bonyolítva, egyszerűen és érthetően magyarázza a török nyelvtant. Az első (kezdőtől – alapfokig) tankönyvünk teljesen a nulláról indult, ez a második pedig azoknak készült, akiknek van már egy stabil alapfokú török tudásuk. Ebben a 144 oldalas könyvben, 41 leckében megtanítunk neked minden fontos nyelvtani szerkezetet ami a magabiztos középszintű nyelvtudáshoz kell. Sok példamondattal, érthető és egyszerű magyarázatokkal, logikusan, egymásra épített sorrendben tanulhatsz meg vele mindent, ami ahhoz kell, hogy VÉGRE BESZÉLNI TUDJ TÖRÖKÜL! A tanári magyarázatok mellé a példa mondatokat is lefordítottuk neked, hogy biztosan minden egyértelmű legyen és tudd magad ellenőrizni.

A könyv – munkafüzet párost úgy készítettük, hogy önálló tanulásra is alkalmasak legyenek!

A tankönyv leckéiben mindent részletesen elmagyarázunk példamondatokkal, ragozási táblázatokkal alátámasztva, utána pedig a 129 oldalas munkafüzet feladataival azonnal begyakorolhatod a tanultakat. A feladatokhoz megoldókulcsot is készítettünk, és minden mondatot le is fordítottunk, hogy rögtön ellenőrizni is tudd magad. A tankönyvhöz és a munkafüzethez is tartozik hanganyag, amellyel a tökéletes kiejtést is gyakorolhatod. Így tehát a két kötet tökéletesen alkalmas az önálló tanulásra.

A haladóknak szóló tananyagban tehát ezteket kapod

  1. Nyelvtankönyv haladóknak
  2. Gyakorló munkafüzet haladóknak
  3. Mindkét könyvhöz anyanyelvi hanganyag (MP3 formátumban)
  4. Magyarország területén a szállítás INGYENES!

Ára 29.900 Ft

Megrendelés

Pl. 06301234567

Elérhetőségek

E-mail

hello@torokultanulunk.hu

Telefonszám

06 70 378-9397

Közösségi média

error: A tartalom szerzői jog védi! Amennyiben szükséges, vedd fel a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával!