Nyelvkönyveink

Török tankönyv csomag kezdőtől alapfokig

Bár mostanában egyre több segédeszköz áll rendelkezésére annak, aki meg akar tanulni törökül, mégis rettenetesen bosszantó, hogy egyetlen egy logikusan felépített, egymásra épülő leckékből álló, megbízható anyag sincs, amiből egy teljesen kezdő is tanulhat.

Vizsgáztató török tanárként azt látom, hogy a nyelvvizsgára érkezők sokszor alapvető nyelvtani szerkezeteken véreznek el. Össze-vissza keverik a legegyszerűbb dolgokat is, mindezt csupán azért, mert nincs egy megbízható, a sorrendiség jelentőségét szem előtt tartó tankönyv, amiből tanulhatnának. Ezt elégeltük meg, és a 2017-ben megjelent online nyelvtanfolyamunk mellé, összeállítottunk egy nyelvtankönyv – munkafüzet párost, amiből garantáltan meg tud tanulni az is törökül, aki ma még egy kukkot sem tud.

Nem mindegy, hogy kitől-miből tanulsz! Ha nincs egy jól felépített megbízható tananyag, csak az időt és pénzt vesztegeted, de törökül biztos nem fogsz megtanulni.

Felesleges körök helyett most elhoztuk neked az igazi megoldást!

Mit tanulhatsz meg a török kezdőtől-alapfokig tananyagunkból?

A nyelvtankönyv anyaga megfelel az A1, A2 nyelvvizsga szintnek.

Egy 4-5 hónapos átlagos nyelvtanfolyam anyaga szerepel benne, amely egészen az alapfokú nyelvvizsgáig képes felkészíteni téged. Ebben az abszolút hiánypótló könyvben mindent egyben tanulhatsz, ami a török tudásodhoz kellhet. A könyvben 30 egymásra épülő nyelvtani lecke van, a nyelvtant egyszerűen, gyakorlatiasan magyarázva. Csak annyi nyelvtani fogalmat használtunk, amennyit feltétlen muszáj volt annak érdekében, hogy rendesen megértsd őket. Minden leckéhez írtunk gyakorló részt is megoldó kulcsokkal, amiben rögtön begyakorolhatod, amit tanultál és leellenőrizheted magad. A tananyaghoz  tartozik MP3 hanganyag is, hogy rögtön halld a helyes kiejtést is. A könyv végére szótár rész is került 350 szóval, amihez szintén tartozik hanganyag. Mivel a leckék egymásra épülő nyelvtani szerkezetekből állnak, nem zavarodsz össze.

A könyvhöz tartozót gyakoroló munkafüzet pedig tartalmaz több, mint 500 mondat fordítást törökről-magyarra és magyarról-törökre. Olvasmányok, kitöltős és párosító feladatok, önálló fogalmazás írás, szöveges feladatok, teszt kérdések, valamint szótár rész is van a 98 oldalas munkafüzetben. Természetesen a munkafüzethez is vettünk fel hanganyagot, hogy az élethű beszédet is megtanulhassátok. Lassabb és normál tempójú, életszerű beszédet fogtok hallani, ahogyan a hétköznapokban is beszélnek.

Nyelvi útitárs – zsebkönyv

Az egyetlen párbeszédes formában felépített, az életben előforduló, valós helyzeteket feldolgozó könyv és hanganyag, ami mondatról – mondatra vezet végig egy – egy szituáción.

13 éles helyzet, ami egy utazás során szembe jöhet.

A könyv elfér egy nagyobb zsebben, így bármikor nálad lehet.

Letölthető anyanyelvi hanganyagok, amiket bárhova magaddal vihetsz. Vezetés, sportolás, utazás során is tanulhatsz vele.

Szó szerint, mondatról – mondatra vezet végig: mikor, mit, hogyan mondj, milyen szituációban milyen mondatokat, kifejezéseket használj.

Ennek a könyvnek a segítségével egy törökországi nyaralás során beszédbe tudsz elegyedni a helyiekkel a saját nyelvükön.

A könyv készítésekor 13 velünk megtörtént, valós szituációt vettünk alapul.

Rengeteg olyan mondat és kifejezés, valamint több, mint 500 szó került bele, amiket használnunk kellett az első utazásaink során. Volt, hogy nélkülük eltévedtünk volna, lemaradtunk volna valamiről, vagy éppen drágábban tudtunk volna megvenni bizonyos dolgokat. A máig tartó ismeretségekről – barátságokról már nem is beszélve.

A Kezdőknek Szóló Tananyagban Tehát Ezeket Kapod

  1. Nyelvtankönyv kezdőtől alapfokig.
  2. Gyakorló munkafüzet
  3. Nyelvi útitárs – turistáknak szóló párbeszédes zsebkönyv
  4. Minden könyvhöz anyanyelvi hanganyag (MP3 formátumban)
  5. Magyarország területén a szállítás INGYENES!

Ára 29.500 Ft

Megrendelés

Pl. 06301234567

Török nyelvtankönyv és munkafüzet haladóknak

A 2017-ben kiadott alapfokú török nyelvtankönyvünk folytatásaként végre elkészült a haladóknak szóló nyelvtankönyv – munkafüzet tananyagunk is.

Kinek írtuk ezt a tananyagot?

Neked írtuk, aki komolyan gondolod, hogy megtanulsz törökül. Ha be akarod betonozni az alapokat, vagyis olyan tankönyvet keresel, ami nem agyon bonyolítva, egyszerűen és érthetően magyarázza a török nyelvtant. Az első (kezdőtől – alapfokig) tankönyvünk teljesen a nulláról indult, ez a második pedig azoknak készült, akiknek van már egy stabil alapfokú török tudásuk. Ebben a 144 oldalas könyvben, 41 leckében megtanítunk neked minden fontos nyelvtani szerkezetet ami a magabiztos középszintű nyelvtudáshoz kell. Sok példamondattal, érthető és egyszerű magyarázatokkal, logikusan, egymásra épített sorrendben tanulhatsz meg vele mindent, ami ahhoz kell, hogy VÉGRE BESZÉLNI TUDJ TÖRÖKÜL! A tanári magyarázatok mellé a példa mondatokat is lefordítottuk neked, hogy biztosan minden egyértelmű legyen és tudd magad ellenőrizni.

A könyv – munkafüzet párost úgy készítettük, hogy önálló tanulásra is alkalmasak legyenek!

A tankönyv leckéiben mindent részletesen elmagyarázunk példamondatokkal, ragozási táblázatokkal alátámasztva, utána pedig a 129 oldalas munkafüzet feladataival azonnal begyakorolhatod a tanultakat. A feladatokhoz megoldókulcsot is készítettünk, és minden mondatot le is fordítottunk, hogy rögtön ellenőrizni is tudd magad. A tankönyvhöz és a munkafüzethez is tartozik hanganyag, amellyel a tökéletes kiejtést is gyakorolhatod. Így tehát a két kötet tökéletesen alkalmas az önálló tanulásra.

A haladóknak szóló tananyagban tehát ezteket kapod

  1. Nyelvtankönyv haladóknak
  2. Gyakorló munkafüzet haladóknak
  3. Mindkét könyvhöz anyanyelvi hanganyag (MP3 formátumban)
  4. Magyarország területén a szállítás INGYENES!

Ára 29.900 Ft

Megrendelés

Pl. 06301234567

Elérhetőségek

E-mail

hello@torokultanulunk.hu

Telefonszám

06 70 378-9397

Közösségi média

error: A tartalom szerzői jog védi! Amennyiben szükséges, vedd fel a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával!