Török Nyelvtankönyv kezdőtől – alapfokig

Végre itt a várva várt hiánypótló tananyag törökül tanulóknak!

Bár mostanában egyre több segédeszköz áll rendelkezésére annak, aki meg akar tanulni törökül, mégis rettenetesen bosszantó, hogy egyetlen egy logikusan felépített, egymásra épülő leckékből álló, megbízható anyag sincs, amiből egy teljesen kezdő is tanulhat.

Vizsgáztató török tanárként azt látom, hogy a nyelvvizsgára érkezők sokszor alapvető nyelvtani szerkezeteken véreznek el. Össze-vissza keverik a legegyszerűbb dolgokat is, mindezt csupán azért, mert nincs egy megbízható, a sorrendiség jelentőségét szem előtt tartó tankönyv, amiből tanulhatnának. Ezt elégeltük meg, és a tavaly megjelent online nyelvtanfolyamunk mellé, összeállítottunk egy tankönyvet és hozzá tartozó munkafüzetet hanganyaggal, amiből garantáltan meg tud tanulni az is törökül, aki ma még egy kukkot sem tud.

Nem mindegy, hogy kitől-miből tanulsz! Ha nincs egy jól felépített megbízható tananyag, csak az időt és pénzt vesztegeted, de törökül biztos nem fogsz megtanulni.

Felesleges körök helyett most elhoztuk neked az igazi megoldást!

Mit tanulhatsz meg a török kezdőtől-alapfokig könyvünkből?

A könyv anyaga megfelel az A1, A2 nyelvvizsga szintnek.

Egy 4-5 hónapos átlagos nyelvtanfolyam anyaga szerepel benne, amely egészen az alapfokú nyelvvizsgáig képes felkészíteni téged.
Ebben az abszolút hiánypótló könyvben mindent egyben tanulhatsz, ami a török tudásodhoz kellhet.

A könyvben 30, egymásra épülő nyelvtani lecke van, a nyelvtant egyszerűen, gyakorlatiasan ma-gyarázva. Csak annyi nyelvtani fogalmat használtunk, amennyit feltétlen muszáj volt annak érdek-ében, hogy rendesen megértsd őket.

Minden leckéhez tartozik munkafüzet rész megoldó kulcsok-kal, amiben rögtön begyakorolhatod, amit tanultál és leellenőrizheted magad. A munkafüzet minden feladatát felmondtuk MP3 hanganyagra, hogy rögtön halld a helyes kiejtést is.

A könyv végére szó-tár rész is került 350 szóval, amihez szintén tartozik hanganyag. Mivel a leckék egymásra épülő nyelvtani szerkezetekből állnak, nem zavarodsz össze.

Kinek való ez a török nyelvkönyv?

Akiknek fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tanuljanak. Ideális kezdőknek és újrakezdőknek, azoknak, akik tanultak már törökül, de úgy érzik nincsenek rendben az alapok, nem tudnak hiba nélkül beszélni.

Teljesen ideális akkor is, ha már több sikertelen próbálkozáson vagy túl, ha már tanultál innen – onnan törökül, de még nem megy a beszéd. Ha nem akarsz kifizetni a nyelvtani magyarázatokért egy kisebb vagyont egy nyelvtanárnak. Ha szeretnél tagja lenni egy motiváló, segítőkész török tanulói közösségnek. Ez a könyv azoknak való, akik elszánták magukat, hogy megtanulnak törökül, nem akarnak tovább halogatni, de szükségük van valakire, aki fogja a kezüket a tanulási folyamat közben.

Még valami, ez a könyv interaktív, tehát ha valahol elakadsz, kérdezhetsz is tőlünk. Nem hagyunk magadra! A könyv megvásárlói részt vehetnek nyelvgyakorló klubunkban, ahol a többiekkel gyakorolhatnak tanári felügyelet mellett.

A haladó csomagot rendelőknek egy fontos ajándék!

Ha komolyan tanulsz törökül, tuti, hogy már meggyűlt a bajod az igei vonzatokkal. Vagyis azzal, hogy a törökben a legtöbb ige előtt álló szóhoz ragot kell kapcsolni, és persze nem mindegy, hogy milyet. Ezekről az igei vonzatokról magyarul egyszerűen nincs anyag, mert még soha senki nem csinált ilyet. Joggal kérdezheted, hogy akkor mégis honnan tanuld meg őket? Ezt a tátongó űrt akartuk pótolni azzal, hogy összegyűjtöttük a 170 leggyakrabban használt török igét a vonzataival együtt, és mindegyikkel írtunk példa mondatot is. S mivel úgy gondoljuk, hogy egyetlen török nyelvi anyag sem ér sokat, amihez nincs hanganyag, ezt a 170 igét és mondatot is felmondtuk nektek törökül, hogy a helyes kiejtést is rögtön meg tudjátok tanulni.

Ez egy nélkülözhetetlen, nagyon fontos tananyag, amire mindenkinek óriási szüksége van, aki helyesen meg akar tanulni törökül! Ha a haladó csomagot rendeled, most ezt a tananyagot AJÁNDÉKBA kapod!

Itt van két lehetőség, hogy megtanulj törökül!

Alap csomag

Az alap csomagban a nyelvtankönyvet rendeled meg munkafüzet résszel, MP3 hanganyaggal.

Haladó csomag

A haladó csomagban a nyelvtankönyv- munkafüzet, MP3 hanganyag mellett megkapod a turistáknak szóló (utazáshoz elengedhetetlen) tananyagunkat, a nyelvi útitárs könyvet, MP3 hanganyaggal, valamint török-magyar / magyar-török szótár, és az igei vonzatos PDF formátumú füzet MP3 hanganyaggal is a tiéd.

error: A tartalom szerzői jog védi! Amennyiben szükséges, vedd fel a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával!